Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

traducere steaguri

Ce este ?


corect! într-adevăr este coada șoricelului

mulțam fain cristina

3 comentarii:

cristina spunea...

Buna, am dat de blogul tau prin blogul Alexandrei (sapun natural)
Interesante chestii ai aici si drept sati spun ma atras postarea asta cu ce e? eu cred ca e Coada soricelului crescuta intrun loc cu pamint bun si umed ca prea arata verde si mindra!! :)
numai bine Cristina

thamara spunea...

e posibil. am să fac poze mai „de aproape” și voi căuta imagini cu Achillea millefolium. mulțam de aprecieri și de comment. locuiești în Iordania ?
( am răsfoit puțin blogul tău. s-au schimbat câteva lucruri în blogosferă de când blogrollul și-a schimbat domeniul de la .com la .ro . ai observat că blogul tău este acum http://cristina-masannat.blogspot.ro/ și nu http://cristina-masannat.blogspot.com/ ? ) ;;)

cristina spunea...

Da acolo locuiesc si cam rar avem plante cel putin la noi in Aqaba linga marea rosie, am semanat in feb niste galbenele si in 3 luni au iesit,crescut, si inflorit la sfirsit de mai sau uscat deja bine ca am apucat sa string ceva petale...dar avem alte plante si pomi citrici care rezista la caldurile astea de aici...
zici de schimbari?? da asai de complicat pt mine blogul asta ca multe chestii nu stiu sa le adaug ...cum vad prin alte bloguri ..habar nam...
de adresa uite chiar sa stii ca pina acum nam observat ...multumesc pentru vizita, te mai astept.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

poate ai ceva de zis

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Etichete

;