Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

traducere steaguri

Se încarcă...

Creier de porc gatit in stil Dracula

De ce creier?


Acest aliment are, in general, un raport echilibrat intre proteine si grasimi. In plus, aroma sa este cu adevarat speciala.


De ce de porc?


De ce nu? Daca, in privinta carnii, vita bate porcul, la capitolul “creier” porcul are un usor avantaj privind proteinele pe suta de grame, iar caloriile sunt cam aceleasi. Cat priveste gustul creierului, eu, unul, nu am sesizat vreo diferenta intre porc si vita.
  
Cum preparati creierul:


Prindeti porcul, acuzati-l de inalta tradare si pregatiti tepusa! Spalati bine creierul si curatati-l cu grija de pielita. Fierbeti-i porcului intelepciunea in apa cu sare si putin piper.
In paralel, caliti ceapa cu putin ulei, sare si piper, adaugand in tigaie vinul cand ceapa s-a muiat putin.
Scoateti creierul si puneti-l in tigaie. Dati tigaia la foc mic, puneti-i capacul si mai lasati 2-3 minute.
Abia dupa ce ati inchis focul vine randul lamaii, al carei suc stoarceti-l peste preparat.
Mancarea aceasta iese buna daca ati pus suficient piper incat iuteala sa se simta putin.


Sugestie de servire:


Creierul acesta va “cere” sa il gustati cu o conopida murata.
Pofta Buna!

sursa : Liviu Deculescu
delimano.ro

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

poate ai ceva de zis

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Etichete

;