traducere steaguri

Razboiul parapsihologic

Dezvaluiri uimitoareProtectia psihica

Confesiunile unui asasin economic

Un asasin economic este o persoanǎ extrem de bine plǎtitǎ sǎ convingǎ ţǎrile importante pentru SUA, din punct de vedere strategic, sǎ accepte nişte împrumuturi imense pentru a dezvolta infrastructura şi sǎ se asigure cǎ proiectele profitabile vor fi oferite corporaţiilor americane.
John Perkins povesteşte toate aranjamentele la care a luat parte: afacerile cu petrol ale SUA in Ecuador, Venezuela şi ţǎrile arabe, rǎzboiul din Irak, sau subjugarea a numeroase ţǎri din lumea a treia prin împrumuturi externe cât mai mari şi mai dificil de rambursat.
“Mijloacele prin care s-a realizat acest lucru variaza de la rapoarte financiare false, alegeri legislative trucate, mitǎ, santaj şi chiar crimǎ”, spune chiar Perkins.

Filme biblice


Iisus Din Nazaret-Jesus of Nazareth(1977)- part1

Iisus Din Nazaret-Jesus of Nazareth(1977)- part 2


Biblia vizuala - Faptele apostolilor
Calatoriti alaturi de doctorul Luca (Dean Jones) in timp ce acesta relateaza povesti captivante despre pericole, luptele si victoriile care au marcat nasterea Bisericii crestine. Impartasiti vremurile pline de mistere si minuni care au urmat invierii lui Isus.Mergeti alaturi de Domnul. Priviti cum este dus in Rai. Experimentati puterea de transformare a Rusaliilor si prindeti focul asa cum Dumnezeu foloseste pasiunea lui Petru (James Brolin) si a lui Ioan (Andre Jacobs) pentru a raspandi flacara credintei in tot Ierusalimul si in lumea intreaga. Puterea de a povesti a lui Luca aduce la viata stralucitor dragostea plina de compasiune ce-i uneste pe credinciosii de-a lungul timpului. Biblia Vizuala este singurul film care urmareste cuvant cu cuvant Sfanta Scriptura. Subtritarea in limba romana are la baza Biblia


Evanghelia lui Ioan - part.1Evanghelia lui Ioan - part.2


Apocalipsa lui Ioan


Povestea lui Rut (The Story of Ruth) 1960Moise - Cele 10 porunci - Table de la Dumnezeu


Arca lui Noe - (Prima parte)


Arca lui Noe - (partea a doua)


DavidSolomon


Samson si Dalila


Avram (Abraham)

Acest film crestin prezinta viata lui Avraam, primul din cei trei patriarhi ( Avraam, Isaac şi Iacob), acesta era fiul lui Terah din Ur-ul Caldeei, descendent al lui Sem; istoria lui plină de detalii este narată în cartea Genezei cap. 11,26-25,11


Imparateasa EsteraIacobProfetul IeremiaToma Necredinciosul


Viata Sfintei Maria Egipteanca


Meghido I - Marşul către ArmaghedonMeghido II - Noua ErăCodul lui Moise - Film Interzis


The Omega Code p.1


The Omega Code p.2 - Megiddo


Cele 7 semne ale Apocalipsei


Familia secreta a lui Isus


Codul lui Da Vinci Documentar (2007)


Evanghelia_Dupa_Iuda_(The_Gospel_Of_Judas)


Cine A Scris Biblia?


Biblia - Evanghelia - Noul Testament - pe ințelesul tuturor

Etichete

;