traducere steaguri

5 plante miracol ce iti pot salva viata ?!

In urma unui studiu, NASA a dedus care sunt cele mai eficiente plante de interior, care elimina toxinele din aer si care ne pot salva viata.

Intrucat lumea in care traim este plina de chimicale sintetice, majoritatea toxice, ce pot proveni de la diferite lotiuni de corp, parfumuri, sampoane, tutun, covoare, vopsele, produse de curatare si multe altele, NASA a realizat un studiu, pentru a afla cum putem sa avem grija de propria sanatate. Este cunoscut faptul ca plantele functioneaza precum niste pompe de aer: la lumina zilei, in urma fotosintezei, acestea preiau dioxidul de carbon din aer si elibereaza oxigenul. Totodata, plantele asigura un nivel corect de umiditate in incapere, datorita faptului ca transpira. Din aceste motive, NASA a analizat aceste procese si, in urma studiului, a dedus care sunt cele mai eficiente plante de interior, care elimina toxinele din aer.

Un prim exemplu in acest sens este Dracaena. Aceasta este de provenienta din Africa si Asia si are o durata de viata lunga. Are frunzele lungi, adesea pestrite, lanceolate. Dracaena este o planta indicata pentru

Etichete

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers
;